Dyrevenn.no er et sted der personer og organisasjoner som jobber for dyrs beste kan få presentere seg gratis.
Dette er et felles sted for privatpersoner og ulike organisasjoner. Målet er å hjelpe dyr.

(siden er under oppbygging)

Hunder stjålet !
2 Pomeranianhunder ble stjålet på Notodden natt til 1.juledag. De tilhører Wenche Haave og søsteren hennes Rita. De 2 pommene ble stjålet fra hundehuset der de gikk sammen med mange andre hunder av samme rasen. Disse ble ikke rørt, så antagelig var de ute etter hunder til avl eller for å tjene penger på å selge dem.
Vi håper dette blir spredt slik at om noen ser at naboen har fått seg nye hunder så kan de kontakte eierne for å få bekreftet om det er deres hunder. Grensevakter og ferger er kontaktet slik at de kan stoppes om de skulle passere der.

Wenche kan kontaktes på tlf. 35011855 / 99295004

Varden: "Stjal to hunder julaften" >>>

Varden: "Verd sin egen vekt i gull" >>>
 


Årets Dyrevenn 2007: Turid Rugaas!
Prisen Årets Dyrevenn går i 2007 til hundetreneren Turid Rugaas. Hun har arbeidet med hunder på heltid siden 1984 og driver Hagan Hundeskole som utdanner hundetrenere. Hun er Norges mest anerkjente hundetrener internasjonalt. Turid er en dyktig foredrags- og kursholder og har hele verden som sitt arbeidsområde. Hun bruker aldri tvang, vold eller straff mot hundene, og oppnår imponerende resultater. Turid har også skrevet flere bøker. I boken om de dempende signalene har hun kartlagt hunders kroppsspråk. Hun har vært en pioner på dette området på verdensbasis, og disse observasjonene har bidratt til en bedre forståelse mellom hunder og mennesker. Boken er oversatt til en rekke språk og er en bestselger internasjonalt. Gjennom sitt engasjement, arbeid og omsorg for dyr har hun gjennom mange år hjulpet tusenvis av hunder over hele verden til et bedre liv.
Les mer >>>


”Solplassen” – et hjem for gamle hunder.
”Solplassen” er et gamlehjem for hunder. Det er opprinnelig en gammel hus­manns­plass som ligger idyllisk til ved Vinterbro ca en halv times kjøring fra Oslo. Her bor det for tiden 11 hunder og det er plass til fire til. Stedet er bygget omtrent som et vanlig hjem med stor stue og kjøkken. Ulikheten består først og fremst i at det på ”Solplassen” er flere hundesenger og hundekurver med myke tepper i, enn det man finner i de fleste andre hjem. Her går hundene løse sammen i en stor flokk og det legges vekt på at de får bruke sine naturlige instinkter. Utenfor huset er det gjerdet inn flere mål med tomt, der hundene kan løpe fritt og kose seg. Stedet eies og drives av ildsjelen Marianne Øyen fra Oppegård.
Les mer >>>